back

Nu är lanseringen nära!

Nästa vecka lanseras äntligen vår nya hemsida som vi tidigare har berättat en del om och så här kommer startsidan att se ut om man besöker skanetrafiken.se från en dator efter lanseringen. Men snart får ni alltså möjligheten att navigera runt på riktigt.

StartsidaSkånetrafiken

 

Joakim Borgudd, webbredaktör

Skånetrafiken

6 kommentarer på “Nu är lanseringen nära!”

 1. Hej,

  Jag ser gärna fram att använda den nya e-tjänst men jag längtar tills ni få fram en e-kort. Det har hänt att man glömmer kortet hemma och det skulle underlätta att använda ett tillfälligt giltigt kort via mobilen. Kan man registrerar sitt kort via mina sidor kan man lika gärna visa busschauffören den via mobilen.

  Tack och lycka till med lanseringen.

  1. Hej! Tack så mycket! Just olika former för mobila reskort och annat är sånt som vi kikar på för framtiden. Hur det blir exakt vet vi inte ännu, men vi tänker absolut på de sakerna.
   /Joakim, webbredaktör

 2. Ni säger ni kräver mobilnummer för ”vi vill kunna erbjuda våra kunder bättre och säkrare e-tjänster. Till exempel genom att kunna få aviseringar om laddninga via sms.”

  Inte ett ord om att mobilnummer numera inte kan vara anonyma och att ni därmed kan spåra personers resande. (Att ni kan spåra ett givet Jojokort är en sak, men jag vill inte bli personligen kopplad till mitt kort) Om denna förändring handlar om att stoppa svarta pengar, säg då det.

  Jag skulle gärna använt era onlinetjänster, bara det gått att använda dem utan att ange personliga uppgifter (inklusive mobilnummer). Jag vill inte ge er mitt mobilnummer; jag vill aldrig ha era aviseringar och jag vill aldrig bli uppringd av er.

  Fråga: går det bra att ange ett utländskt kontantkortsnummer?

  1. Hej! Ursäkta det sena svaret. Här är några svar på dina frågor.

   • Vi spårar inte individers resande eftersom Jojo-korten är opersonliga.
   • Mobilnummer på ditt konto på E-tjänster kopplar inte dig till ditt Jojo-kort.
   • Och ja det går bra att ange ett utländskt kontantkortsnummer
   • Det är helt frivilligt att skapa ett konto hos oss. De flesta av våra E-tjänster går att använda utan att ha ett konto. Vill man vara helt anonym och inte behöva uppge till exempel sitt betalkortnummer får man använda våra automater och kontanter.

   Hoppas det gav några svar!

   /Joakim, webbredaktör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *