back

Var med och skapa en reseupplevelse i världsklass!

anvtest

Är du en nyfiken och engagerad person? Då kanske du vill hjälpa oss att utvärdera olika idéer och lösningar för en förbättrad reseupplevelse? Anmäl ditt intresse och berätta lite kort om dig själv och dina resevanor genom att fylla i formuläret nedan. Enda kriteriet för deltagande är att du reser kollektivt i någon utsträckning. 

När du anmält dig hamnar du på vår lista över potentiella deltagare till våra användartester. Ett användartest brukar ta mellan 45 och 60 minuter och kan exempelvis handla om att utföra olika uppgifter i en mobilapp. Testtillfällena äger i vanliga fall rum på Skånetrafikens utvecklingscenter på Malmö C. Ungefär en vecka innan ett användartest kommer du att få ett mejl med länk till anmälan på olika tider. Du väljer givetvis själv om du vill delta eller inte.

Som tack för medverkan ger vi dig två biobiljetter eller dylikt. Närmare beskrivning kommer att återfinnas i det mejl som vi skickar till dig inför varje testtillfälle. Testerna äger rum med jämna mellanrum, oftast en till tre  gånger i månaden.

Här hittar du anmälningsformuläret

Skånetrafiken

Skånetrafiken