back

Vill du testa vår nya app?

mobil

Arbetet med att bygga en ny mobilapp för Skånetrafiken pågår för fullt – och snart kommer möjligheten att testa en betaversion av appen.

Testversionen släpps under sommaren för iOS och Android och det går att anmäla sitt intresse redan nu. Vi hoppas att den som anmäler sig som beta-testare ska använda appen i alla sina resor med oss, i vardagspendling såväl som spontanresor, och sedan berätta för oss vad som fungerade bra och vad som skulle kunna förbättras.

I den här versionen har vi fokuserat på att förbättra hur man söker och hittar en resa. Resan kan sökas via textsök till önskad adress, hållplats eller sevärdhet. Den kan också sökas via karta eller via favoriter, där du kan spara ner dina favoritplatser och snabbt hitta resor dit. Har du en iPhone 6s eller 6s Plus kan du snabbt söka resa till favoritplats via 3D Touch.

Under kategorin ”Resa” finns en översikt av resealternativ som hjälper dig besluta vilken resa som passar dig. Resealternativen är baserade på realtid. Om du söker resor som går just nu får du förslag baserade på var bussen/tåget är just nu och inte baserade på tidtabell.

dubbelvy_700_crop

Du har också möjlighet att se alla resedetaljer du behöver för att göra resan i lugn och ro. Under ”Se resedetaljer” finns en karta över din resa samt extra stöd vid byte och tydliga trafikmeddelanden. I appen hittar du även ett enkelt formulär som vi hoppas att du fyller i. Där kan du berätta för oss om du hittar något som kan förbättras eller kommer på en bra idé.

Här kan du anmäla dig som beta-testare.

Hoppas att du vill hänga med på vår resa!

Här kan du läsa mer om arbetet med vår app.

Skånetrafiken

Skånetrafiken