I förra veckan kom äntligen vår nya app Stadsbiljetten ut och finns att ladda ner via App Store och Google Play. Appen är gjord tillsammans med utvecklaren Softhouse och vi har tidigare berättat om tankarna bakom appen här.

Vi är självklart väldigt nöjda med appen men vi vet också att vi troligen kommer att få in värdefull feedback som vi tar med oss i den fortsatta utvecklingen. Kanske har ni bloggläsare några synpunkter?

Det som också väntar framöver är att en upphandling av betaltjänstleverantör till våra appar ska bli klar och att vi efter det även ska kunna erbjuda faktura som betalsätt i Stadsbiljetten. Dessutom finns det planer på att översätta appen till fler språk förutom svenska och engelska.

Nu är Stadsbiljetten lanserad!

Relaterat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *