back

Nu är Stadsbiljetten lanserad!

Stadsbiljetten2

 

I förra veckan kom äntligen vår nya app Stadsbiljetten ut och finns att ladda ner via App Store och Google Play. Appen är gjord tillsammans med utvecklaren Softhouse och vi har tidigare berättat om tankarna bakom appen här.Vi är självklart väldigt nöjda med appen men vi vet också att vi troligen kommer att få in värdefull feedback som vi tar med oss i den fortsatta utvecklingen. Kanske har ni bloggläsare några synpunkter? 

Det som också väntar framöver är att en upphandling av betaltjänstleverantör till våra appar ska bli klar och att vi efter det även ska kunna erbjuda faktura som betalsätt i Stadsbiljetten. Dessutom finns det planer på att översätta appen till fler språk förutom svenska och engelska.

Joakim Borgudd, projektledare kommunikation

 

Skånetrafiken

2 kommentarer på “Nu är Stadsbiljetten lanserad!”

  1. Att splittra upp era försäljningsställen genom att lansera olika appar för olika typer av resor kan vara ett vågspel.
    Personligen hade jag föredragit en (1) lösning.
    Mindre tekniskt engagerade personer kan komma bli förvirrade…

    1. Hej Fladdor! Jag kan förstå din invändning. Men vill man enbart nyttja en app så kan man fortfarande använda enbart appen Skånetrafiken. Den nya appen Stadsbiljetten är en ersättning för sms-biljetten och ska göra köpet enklare och snabbare att köpa biljett inom de tio städerna i Skåne som har stadsbusstrafik.
      /Pernilla Nilsson, projektledare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *