back

Nu finns chansen att blicka in i framtiden

Skärmavbild 2016-02-09 kl. 10.40.46

Under våren har Skånetrafiken påbörjat arbetet med att ta fram framtidens biljettautomater, nya automater som ska vara tillgängliga och enkla att använda. Den 27 juni presenterar fem kandidater sina förslag på hur våra biljettautomater ska se ut i framtiden. Är du intresserad av att ta del av deras presentationer i Malmö? Här får du veta mer om hur du anmäler ditt intresse!

Arbetet med att hitta den allra bästa lösningen för Skånetrafikens resenärer har nu pågått under hela våren. De fem kandidater som har gått vidare i vårens urvalsprocess kommer presentera sina idéer om framtidens biljettautomater den 27 juni på Regionhuset i Malmö. Kandidaterna som kommer berätta om sina koncept är Attention/Great Works, ÅF, Block Zero, usTwo och Veryday.

Ett begränsat antal av åhörarplatserna är vikta för allmänheten. Om du är intresserad att ta del av presentationerna så gäller först till kvarn. Anmälan att delta skickas till britt.jonasson@skanetrafiken.se och sista anmälningsdag är lördagen den 25 juni. Bekräftelse om att du får delta under presentationen kommer på mail.

Skicka in anmälan redan i dag så kanske just du får chansen att vara med! Självklart kan du också hålla dig uppdaterad genom att fortsätta läsa om vårt utvecklingsarbete här på bloggen.

Skånetrafiken

Skånetrafiken