Under våren har Skånetrafiken påbörjat arbetet med att ta fram framtidens biljettautomater, nya automater som ska vara tillgängliga och enkla att använda. Den 27 juni presenterar fem kandidater sina förslag på hur våra biljettautomater ska se ut i framtiden. Är du intresserad av att ta del av deras presentationer i Malmö? Här får du veta mer om hur du följer bloggen!

Arbetet med att hitta den allra bästa lösningen för Skånetrafikens resenärer har nu pågått under hela våren. De fem kandidater som har gått vidare i vårens urvalsprocess kommer presentera sina idéer om framtidens biljettautomater den 27 juni på Regionhuset i Malmö. Kandidaterna som kommer berätta om sina koncept är Attention/Great Works, ÅF, Block Zero, usTwo och Veryday.

Ett begränsat antal av åhörarplatserna är vikta för allmänheten. Om du är intresserad att ta del av presentationerna så gäller först till kvarn.

Självklart så kan du hålla dig uppdaterad genom att fortsätta läsa om vårt utvecklingsarbete här på bloggen.

Nu finns chansen att blicka in i framtiden

Relaterat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *