back

Här är våra nya informationsfilmer

http://www.youtube.com/watch?v=iexU6fiLvn4

Vi har tidigare berättat i bloggen om att vi arbetat med att ta fram en serie informationsfilmer om allt från hur man köper biljett till hur man reser med bagage. Till vår hjälp har vi haft reklambyrån Givakt och animationsbyrån Yellow Kid och nu är de sex första filmerna färdiga. 

Ovan ser ni ett exempel och det är filmen för hur man gör när man ska resa över sundet till Danmark. Samtliga filmer hittar du på vår kanal på Youtube. Tanken är att det här är startskottet för ett arbete där vi i framtiden ska ta fram fler pedagogiska informationsfilmer framöver för att kunna besvara resenärernas frågor.

Har du idéer på fler filmer vi borde ta fram? Lämna gärna en kommentar!

Joakim Borgudd, webbredaktör

Skånetrafiken

2 kommentarer på “Här är våra nya informationsfilmer”

  1. Tittade snabbt på informationsfilmen här i inlägget, och det är inte helt solklart att det är ålder som åsyftas när det skrivs ”Max 6” för gratis och ”Max 19 / Max 15” för barnbiljett i respektive land. Nu tittade jag visserligen utan ljud, så jag vet inte om det beskrivs där, men det hade inte skadat att skriva ut ”år” så att det inte finns chans till missförstånd. Tänk särskilt på de som är döva eller av andra anledningar inte kan höra ljudet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *