Sedan lanseringen av vår nya sajt i maj har vi även erbjudit tjänsten Autoladda som vi ett tidigare blogginlägg utsåg till ”vår första webbtjänst värd namnet”.

Tjänsten går i korthet ut på att ni resenärer själva kan aktivera en ny period på era Jojo-kort när den gamla har gått ut genom att blippa kortet på bussen, på en stolpe på perrongen eller i en biljettautomat.

Hittills har tusentals pendlare anslutit sig till tjänsten och fler och fler gör det varje vecka. Men detta gör inte att i ligger på latsidan utan arbetet med tjänsten fortsätter bland annat för att man ska kunna använda Autoladda även för resor utanför Skåne till övriga sydlän och till Danmark.

Har du anslutit dig till Autoladda? Och vad tycker du i så fall?

Du har väl inte missat Autoladda?

Relaterat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *