Betaprogrammet för vår kommande app har nu varit igång sedan mitten av juli och i skrivande stund har över 500 tagit chansen att pröva vår nya app i sin vardag. Vi har fått in många värdefulla synpunkter från er som vi kommer att arbeta vidare på framöver – men fortsätt gärna komma med förslag, felrapporter och allmänna glada tillrop, använd gärna kommentarsfältet nedan.

Här kommer en summering av några av de vanligaste önskemålen hittills:

 • Se hållplatser/stationer innan, under & efter min resa.
  Utan att överdriva den mest efterfrågade funktionen som vi utelämnade från betan, vi arbetar hårt på att lösa den här på ett bra sätt.
 • Favoriter
  För att summera (en i grunden väldigt enkel funktion) så är den otroligt uppskattad. Det finns flera önskemål om att utöka funktionaliteten, bland annat har flera önskat möjligheten att använda sparade favoriter vid sökningar, möjligheten att ha fler än fem favoriter och mycket mer. Vi tittar på hur vi kan utveckla funktionaliteten framöver.
 • Förtydliga att man kan ge en favorit ett namn.
  Många missar att man kan ge en favorit ett namn. Det elementet kommer vi förtydliga.
 • Gång & gångtider
  Många har påpekat att gångtiderna kanske inte är applicerbara på dem (man går kanske själv snabbare eller långsammare). I dagens beta har gångdelen en stor visuell vikt och vi tittar på att minska ned den delen till fördel för första färdmedlet.

Vad händer nu?

Vår ambition är att fortsätta betaprogrammet både på kort och lång sikt, närmast planerar vi en uppdatering under vecka 37 med ett antal nya funktioner och korrigeringar. Har du fortfarande inte testat vår nya app? Det går fortfarande bra att anmäla sig på här, vi släpper kontinuerligt på nya användare.

Tusen tack till alla er som har tagit er tid att testa och komma med konstruktiv feedback, det är väldigt värdefullt i vårt fortsatta arbeta att erbjuda en upplevelse i världsklass.

Uppdatering runt betaprogrammet

Relaterat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *