back

Uppdatering runt betaprogrammet

Betaprogrammet för vår kommande app har nu varit igång sedan mitten av juli och i skrivande stund har över 500 tagit chansen att pröva vår nya app i sin vardag. Vi har fått in många värdefulla synpunkter från er som vi kommer att arbeta vidare på framöver – men fortsätt gärna komma med förslag, felrapporter och allmänna glada tillrop.

Här kommer en summering av några av de vanligaste önskemålen hittills:

Se hållplatser/stationer innan, under & efter min resa
Utan att överdriva den mest efterfrågade funktionen som vi utelämnade från betan, vi arbetar hårt på att lösa den här på ett bra sätt.

n6-mellanliggande

Favoriter
För att summera (en i grunden väldigt enkel funktion) så är den otroligt uppskattad. Det finns flera önskemål om att utöka funktionaliteten, bland annat har flera önskat möjligheten att använda sparade favoriter vid sökningar, möjligheten att ha fler än fem favoriter och mycket mer. Vi tittar på hur vi kan utveckla funktionaliteten framöver.

Förtydliga att man kan ge en favorit ett namn
Många missar att man kan ge en favorit ett namn. Det elementet kommer vi förtydliga.

Gång & gångtider
Många har påpekat att gångtiderna kanske inte är applicerbara på dem (man går kanske själv snabbare eller långsammare). I dagens beta har gångdelen en stor visuell vikt och vi tittar på att minska ned den delen till fördel för första färdmedlet.

ny_gång

Vad händer nu?

Vår ambition är att fortsätta betaprogrammet både på kort och lång sikt, närmast planerar vi en updatering under vecka 37 med ett antal nya funktioner och korrigeringar. Har du fortfarande inte testat vår nya app? Det går fortfarande bra att anmäla sig på här, vi släpper kontinuerligt på nya användare.

Tusen tack till alla er som har tagit er tid att testa och komma med konstruktiv feedback, det är väldigt värdefullt i vårt fortsatta arbeta att erbjuda en upplevelse i världsklass.

// Conny, Produktägare

Skånetrafiken

Skånetrafiken