Skånetrafiken fortsätter att vara populär hos våra användare och är fortfarande branschledande. Men vi siktar på att bli ännu bättre under 2018.

Vi på Skånetrafiken arbetar hela tiden med att förbättra och underhålla vår hemsida. Varje dag analyserar vi bland annat hur och när sidan används och vad som uppskattas, och inte, med den. Ni användare är våra uppdragsgivare och allra bästa utvecklare. Era åsikter är ovärderliga.

På det stora hela tycker ni bra om sidan, visar vår kundundersökning via e-space. Hela 98 procent av våra användare hittar vad de söker och över 80 procent tycker det är lätt! Ni ger också höga betyg både vad det gäller grafik och information. Och vi fortsätter att vara branschledande. Vi till och med ökar försprånget mot de andra trafikbolagens hemsidor något. Lite visserligen, men ändå!

Dock är arbetet med webben aldrig färdigt och dess resultat sällan bestående så under 2018 jobbar vi på med en hel del stora förbättringar och förändringar. Givetvis utifrån vad ni användare behöver och gör på siten.

Vad det gäller information kring trafikstörningar så tycker ni att vi kan bli bättre. Det ska vi på jobba på. Under 2017 införde vi en chattfunktion för att ni så enkelt som möjligt ska kunna nå oss med era frågor. Det utvecklar vi vidare under 2018. Vi ska också renodla sidan med en ny grafisk profil vilket gör att vissa saker blir tydligare per automatik. Bland annat ”sök resa” och korttjänsterna ska dominera då 80 procent av besökarna är på sidan just för att söka resor eller fixa med sitt kort.

Det pågår också ett stort arbete med att få ut första delen av vår organisations-och företagssatsning – funktionen ”Skicka biljett”. Via den kan organisationer och företag lätt registrera sig för att skicka digitala buss-och tågbiljetter till exempelvis anställda eller gäster. Något liknande ska också införas för privatpersoner så småningom och det hoppas vi ska bli riktigt bra.

Fler saker är på gång på webben i det nya året. Vissa saker berättar vi om här, andra kommer synas först på sidan. Och vi hoppas ni kommer fortsätta, eller börja, gilla det vi gör. Annars hör av er. Som sagt – det är för er webben finns.

2018 blir webben ännu bättre

Relaterat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *