back

Vad vill du läsa om i bloggen?

PicMonkey Collage blogg2

Nu har Skånetrafiken 2020 varit igång sedan i snart fyra månader och vi har fått mycket respons i form av kommentarer och inspel. Vi har massvis med spännande projekt att berätta om framöver men vi vill också passa på att fråga er läsare vad ni vill läsa om. 

Det hela är inte svårare än att du lämnar en kommentar och berättar vad du vill läsa om den här utvecklingsbloggen. Vill du kanske läsa mer om trafikinformation? Eller är du mer intresserad av framtidens resesystem? Kanske är det något helt annat du helst läser om?

Tack för ditt bidrag! Förhoppningsvis kan vi omsätta det i ett blogginlägg i framtiden.

/Redaktionen

Skånetrafiken

3 kommentarer på “Vad vill du läsa om i bloggen?”

  1. One question – Why can’t I see my travel history online? I know that we are supposed to trust that the system is charging us correctly, but it would be nice to be able to see the last 30-90 days of usage.

    It would also be helpful to be able to print out a receipt online for when we need to turn in a receipt for work. We should not need to call the call center to do this…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *