Köp biljett via webben och res hållbart i tjänsten. Testa redan idag!

Ni missar väl inte vår nya företagstjänst? Via den kan företag, kommuner och organisationer köpa och skicka appbiljetter till anställda och besökare.

Administrationen är enkel; alla resor samlas månadsvis på en faktura.
Genom att göra det administrativa mer lätthanterligt tror vi att fler väljer hållbara resor, alltså sådana som minskar påverkan på vårt klimat, också i tjänsten. Att välja buss eller tåg istället för bil till ett möte, borde vara en självklarhet för fler. Det är en viktig pusselbit för företag och organisationer som värnar om ett mer hållbart varumärke.

Det är enkelt att komma igång. Bara skapa ett konto för att köpa och skicka biljetter till anställda och gästers mobiltelefoner. Biljetterna landar i Skånetrafiken-appen. Är inte appen installerad på telefonen så kommer ett SMS med en länk så att den kan laddas ner.

En bra funktion är att flera personer kan dela konto. Ni har då samma rättigheter att köpa och skicka biljett men det skapas bara en samlingsfaktura per månad vilken går till den person som skapat kontot. På fakturan syns tydligt vem som köpt biljett och till vilket nummer den skickats.

Vi fortsätter utvecklingen och fler funktioner är på gång. Bland annat ska det gå att abonnera på 30-dagarsbiljetten och inom kort lanserar vi en årsbiljett.

Kolla in vår nya företagstjänst

Relaterat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *